Karácsonyi Vacsora és Bolyais Mikulás – 2008.


December 6.-án szombaton, a jól bevált Fanyűvő étteremben vártuk együtt epekedve a Mikulást. Az Öreg jött, és bár Rufinak sikerült időben megérkeznie az ajándékosztásra, Balu barátunknak ez nem jött össze (ahogy tavaly sem). A fiatalszemű Mikulást gyönyörű énekkel hívogatták a gyerekek, aki aztán kedvesen kiosztotta a szépen becsomagolt ajándékokat: a kisebbektől többnyire verset kért, a nagyobbakat az ölébe ültette (volna). J


A vacsora megkezdése előtt három diavetítésre került sor: egy a soron következő BVT-BGYT leendő helyszínét, informácóit mutatta be. A második az egykori TTK-s igazgató, Jenei Sándor úr és az elhunyt kollégisták tiszteletére készített emléktábla felavatási ünnepségéről szólt. A harmadik diavetítés pedig a Bolyai Club 30 éves születésnapi bulijának szeptemberi megünneplésének apropójából készült el. (Lásd a linkeket!)

Mire eljött a vacsora ideje, már nagyon éhes volt mindenki, ennek ellenére rengeteg étel megmaradt, így a csóró kollégisták az elkövetkező három napban ugyanazt a finomat ették: zöldséges lasagnét, sertéspaprikást nokedlivel, meg meggyes rétest túrós rétessel. (Thx. for all!)

Nagyon örültünk annak, hogy az aktuális clubtagok (fiatalok) közül immáron 24-en (!) eljöttek hogy megismerjék a BC-s ÖregesKarivacsi életérzést! Gyertek legközelebb is!

Köszönet KisZuinak, Beanéninek, Nassanyinak, Balunak a szervezést és a Bolyai Club Kollégiumi Alapítványnak a támogatást!Készítette: Anna