BVT XXI.
2015. július 3. péntek-5. vasárnap
ParádfürdőA helyszín

Mint azt a fentiekből is látni, a BVT idén helyszínt vált Parádfürdőre (és teljesen elválik a BGYT-től, ami marad Nován). Ennek a váltásnak van hátránya is (a megszokott 'szállás színvonal' kicsit alábbhagy, és visszatérünk a 'szocreál' életérzéshez - bár a tábor festői környezete megmarad), de előnye is (olcsóbb, közelebb van, és nem az 'unalomig megszokott' helyen van). Majd a jövő eldönti, melyik kerekedik felül; de azért reméljük, hogy az utóbbi.

Honlap

A honlapunkon (www.bolyaiclub.hu) megtekinthető / letölthető egy ppt-bemutató, amelyben a helyszínt felderítő csapat beszámol tapasztalatairól.
(Alkotásaink / Egyebek menüpontban "2015. évi BVT helyszín bemutató")

Időpont

XXI. Bolyais VilágTalálkozó:       2015. július 3. péntek (vacsora) - 2015. július 5. vasárnap (reggeli)

Várható programok

Szokásos gasztrofesztivál hangulat jobbnál jobb fogásokkal Kozma atya és barátai által biztosítva.
Szombaton egész napos program "kaja, pia, olimpia" jeligére. Lesznek vetélkedők, standup comedy, műsor "Mamma mia", móka, kacagás, evés, ivás, stb.

Árak

(A sátras helyek a normál helyek betöltése után adhatóak ki!!!)

Külön jelentkezni nem szükséges, jelentkezésnek a befizetés számít!
O T P   1 1 7 1 1 0 3 4 - 2 0 8 4 2 4 9 1, megjegyzésbe írjátok: "BVT 2015" - és ha nem teljesen egyértelmű a befizetési összeg, akkor kérjük, ezt külön jelezzétek is (pl.: "2f+1fs+3gy+1gys")!

Fizetési határidők

Feltéve, hogy a szervezőség semmilyen visszajelzést nem kapott a jelentkezőtől. (Egyéb esetekben alku képesek vagyunk J.)

Gyertek el minél többen! Az idei jelige: HOZD EL AZ ÖSSZES RÉGI BOLYAIS HAVERODAT! (Ha nem akar jönni akkor itasd le, és aztán hozd el! J).
Minden szokásost meg tudunk ígérni: ingyen sör, gasztrofeszt hangulat, különleges programok, stbstb. Az örökélet még szervezés alatt! Szóval az IDKFA már megvan az IDDQD-re még kicsit várni kell! ;-)

A szervezőség