B V T   X I V .   -   B G y T   V .A helyszínA novai tábor vadi új, 2006 nyarán került átadásra. Gyönyörű környezetben fekszik, kint a faluból. Teljesen körbekerített, hatalmas zárt udvara van, saját tóval.

                     

Összességében nagyon pozitív benyomást tett ránk a tábor, szinte minden előfeltételünket (csak mi leszünk elzárt, különálló helyen, megfelelő közös helyiségek, stb.) teljesíti, és árban sem rossz (egyelőre). Nagyon bízunk abban, hogy be fog válni. Talán egyetlen - most látható- hátránya, hogy Pesttől kicsit messze van, de jó a megközelítése: Balatonszentgyörgyig már sztráda (170km), onnan 76-os (20km) és 75-ös út (42km).Mikor is lesz?

XIV. Bolyais VilágTalálkozó:

2008. június 27. péntek (vacsora) - 2008. június 29. vasárnap (reggeli)


Programok (még változhat!!):


  Öreg Bolyais Band koncert (péntek)
 
  Villányi borok bemutatója, kóstolója (szombat du.)
 
  Meglepetés buli (szombat este)
 
  Sebek nyalogatása (vasárnap reggel és de.)V. Bolyais GyermekTábor:

2008. június 29. vasárnap (vacsora) - 2008. július 4. péntek (reggeli)


Programok (még változhat!!):

      Kirándulás
 
      Horgásztanfolyam és verseny
 
      Strand, csónakázás
 
      Hajóépítés és versenyeztetés

  BerzsánŠ-féle sorverseny
 
  Kézműves foglalkozás
 
  Mozi
 
  Kreatív -hagyományos- záróműsor
F o n t o s !!!


Az étkezéssel kapcsolatos kéréseket, igényeket (vegák, allergiások, húsevők, dögevők, kóser étkezés, stb...) időben kérem elküldeni a nassanyi@shchip.hu címre. Határidő: 2008. május 31.

Vasárnap a két tábor "között" nincs ebéd. A helyszínen lehetőség lesz rendelni. A vasárnapi gyerektábori vacsora korábban lesz, 16-17 óra körül, és bőségesebb is lesz a szokottnál, ha valaki ki akarja hagyni az ebédet, nem fog éhen halni (ha mégis, akkor szép temetést rendezünk neki a helyszínen).


Jelszavaink valának: