B V T   X V .   -   B G y T   V I .


Kedves táborozók!

Az idén ismét Nován tartjuk a Bolyai Világtalálkozót és a Gyerektábort. Kicsit kevesebben leszünk, mint tavaly, ezért a költségvetés is szűkösebb, de igyekezni fogunk minden tervezett - hagyományos - programot anyagi okokból nem lemondani. Akkor lássuk a terveket:

A BVT-n "szokás" szerint lesz koncert (naná, hogy a jó öreg Bolyais csapat!), tervezünk karaoke-bulit, "Haláli"-zenét, és lesz pálinkakóstoló is.

A BGYT-n a szokásos programok, reményeink szerint hasonló időt fogunk ki, mint tavaly. Lesz kirándulás is, de még nem tudjuk, hogy hova. Ez legyen meglepetés.

A helyszínről

A novai táborról azoknak, akik tavaly voltak nem kell külön leírás; de akik nem voltak ilyen szerencsések, azoknak a tavalyi alapján jöjjön egy kis információ-halmaz:
A tábor vadi új, 2006 nyarán került átadásra. Gyönyörű környezetben fekszik, kint a faluból. Teljesen körbekerített, hatalmas zárt udvara van, saját tóval.
További infók a helyről: http://www.novatabor.hu. A honlapunkon (www.bolyaiclub.hu) megtekinthető / letölthető egy ppt-bemutató, amelyben a helyszínt felderítő csapat beszámol tapasztalatairól.
(Alkotásaink / Egyebek menüpontban "2008. évi BVT és BGYT helyszín bemutató")

Időpontok

XV. Bolyais VilágTalálkozó:      2009. július 3. péntek (vacsora) - 2009. július 5. vasárnap (reggeli)

VI. Bolyais GyermekTábor:       2009. július 5. vasárnap (vacsora) - 2008. július 10. péntek (reggeli)

Catering

A BVT-n péntek este a vacsorát és szombaton kora du. az estebédet a Jani-Balázska ill. a Maugli-Nassanyi duettek főzik nekünk, remélhetőleg mindenki nagy megelégedésére. A reggeliket "svédasztalosan" tálalják 9-12.-ig, utána estig szabadrablásos morzsaparti a maradékokból - mint tavaly. Ezen kívül egy szokásos nonstop zsírosdeszka-asztal is rendelkezésére áll az éhenhalás elől menekülni kívánó táborlakóknak, ahol ásványvíz és szörpike is lesz a szomjazóknak kikészítve.
A BGYT természetesen sokkal konzervatívabb lesz az étkezés szempontjából (reggeli-ebéd-vacsora, és minden nap lesz gyümölcs).
Figyelem! Allergiások jelezzék érzékenységük tárgyát a szervezők felé!!!
Fontos info azoknak, akik BVT-ről "esnek" be a BGYT-re, hogy vasárnap nem készülünk ebéddel, viszont a vacsorát korábban tálaljuk, és nagyon bőséges lesz. A táborok teljes ideje alatt üzemelni fog a helyi szervezett büfé.
Ha bármilyen kérdésetek van, keressétek Jocit vagy Nassanyit...